La signatura electrònica per a atenció social suscita gran interès en CNIS2019

De la mà de Validated ID, el Congrés d'Innovació i Serveis Públics (CNIS 2019), que va tenir lloc a Madrid el passat mes de febrer, va exposar diversos casos d'èxit, entre ells el del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa i el del Consell Comarcal d'Osona. Tots dos han implementat VIDsigner, una solució segura i fàcil de gestionar signatures electròniques. El servei SaaS de signatura, VIDsigner, permet solucions per a qualsevol escenari presencial i en remot, combinant critptografía, biometria i senzillesa d'ús.

Les expertes tècniques d'ambdues regions, Elisabet Demonjó i Anna Rufí, van destacar l'efectivitat del sistema per implementar la llei d'administració electrònica i el seu impacte positiu en agilitzar els procediments i digitalitzar documentació. La solució de signatura ha estat d'especial ajuda en les entrevistes a domicili (sobretot a població envellida) i també per traslladar documents a altres departaments, per activar tràmits, i per evitar la pèrdua de documents i informació.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top