La transmissió de COVID-19 pot ser 20 vegades superior en espais tancats mal ventilats

Els aerobiòlegs alerten el perill de contagi en espais mal ventilats. Segons un estudi de l'Associació Espanyola d'Aerobiologia i la Societat Espanyola de Sanitat la transmissió de COVID-19 en interiors amb una ventilació no adequada pot arribar a ser 20 vegades superior respecte a exteriors.

UVC per inactivar qualsevol patogen en interiors

En concret, recullen en el seu cas d'estudi 318 brots, els quals un cop analitzats, tots excepte un, es van produir en espais tancats. Entre les recomanacions que s'inclouen per evitar la inhalació de partícules contaminades per Coronavirus, destaca la de mantenir-se allunyat d'espais abarrotats i amb ventilació inadequada i / o insuficient, però, a més:

- L'ús de la tecnologia UVC per oferir una protecció addicional enfront de la variant Delta del Coronavirus.

- Recolzar-se en la llum ultraviolada tipus C perquè és indicada per a escoles, hotels, hospitals, cases, restaurants i consultoris mèdics, per exemple.

La tecnologia UVC elimina virus i bacteris i millora a més les condicions higièniques. Una millor qualitat de l'aire interior que és una aliada en espais interiors amb alta ocupació. El ventall de possibilitats dels equips de SODECA amb aquesta tecnologia facilita poder donar resposta a les diferents necessitats de purificació de l'aire en interiors.

Des purificadors portàtils com el UPM o el AIRDOG fins als que es poden instal·lar en conductes, totes elles són solucions segures per a la salut de les persones a el temps que netegen les partícules (i olors) presents en aerosols, via de transmissió de malalties contagioses.

SODECA disposa de diferents solucions per inactivar patògens en els aerosols

Una solució tècnica adequada per a cada ambient

L'aire que respirem pot ser més saludable si recorrem a la tecnologia més adequada. Avui dia el nostre benestar i salut depèn més que mai de les condicions dels edificis i locals on passem la major part del temps. Obrir les finestres ja no és garantia de salut i molt menys de confort. Garantir que l'aire que respirem està net ens ofereix tranquil·litat. A més, adequar el nostre edifici a les normatives mediambientals i energètiques és una inversió en estalvi i qualitat de vida.

La tecnologia UVC és una de les que ofereix SODECA en les seves solucions per millorar l'aire que respirem en espais tancats.

Com funciona?

La irradiació germicida amb tecnologia de radiació ultraviolada UVC d'ona curta UVC inactiva els organismes virals, bacterians i fúngics, pertorbant l'ADN d'una àmplia gamma de microorganismes.

Segons la Universitat de Boston, els llums ultraviolats d'ona curta UVC amb una dosi de 5 m / cm de radiació de llum ultraviolada UVC de 254 nm, es produeix una reducció de dos Coronavirus propers a la SARS-CoV-2 com són la SARS-CoV -1 i el MERS-CoV._____________________________________________________________________________
Per a més informació comercial@sodeca.com i https://www.sodeca.es/ 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top