La UAB i l'Ajuntament d'Olot inicien un projecte sobre salut mental i paisatge

‎La UAB, per mitjà de les comunitats de recerca estratègica (CORE) de Salut Mental i Patrimoni Cultural, en col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, l'Ajuntament d’Olot i l'Associació de Desenvolupament Rural Integral (ADRINOC) han engegat un projecte per detectar reptes de salut mental a la comarca de la Garrotxa i aprofundir en el paisatge com a element beneficiós.

Amb aquest projecte es pretén també generar un entorn de participació en l'Espai Cràter, el nou museu sobre volcans d'Olot, que contribueixi a la cocreació, experimentació i innovació col·lectives a la Garrotxa.

La primera sessió de coideació, que va tenir lloc el passat 28 de juny a Olot, es va centrar a definir els reptes relacionats amb la salut mental existents la comarca. Hi van participar una trentena de persones representant els agents claus del territori en matèria de salut i paisatge. Els grups de treball van incloure tots els actors de la quàdruple hèlix: recerca i educació, empresa, administració i ciutadania.

La segona fase del projecte consistirà a connectar els grups locals d'interès amb la Universitat, per tal d'identificar grups de recerca i estudis que hi puguin aportar coneixement i expertesa als reptes detectats.

En el projecte, a més de la UAB i el Parc de Recerca UAB, participen l'Ajuntament d’Olot, l'Espai Cràter, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i ADRINOC.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top