La UDG confia la seguretat de la seva xarxa a –bytemaster

La Universitat de Girona confia amb  _bytemaster i les plataformes Dell_Sonicwall  Supermasive 9.000 per la seguretat de la seva xarxa gràcies a la millor relació preu-prestacions. La solució escollida permet, mantenint els alts nivells de seguretat actual, noves funcionalitats que augment la flexibilitat en l’accés als recursos en un entorn de alta mobilitat. Els nous equips han de ser capaços de proporcionar servei als més de 10.000 usuaris de totes les  facultats ubicades a diferents indrets de  la ciutat. Aquest entorn  amb necessitats també molt heterogènies requereix per tant mantenir un alt grau, tan de  capacitat d’adaptació, escalabilitat i rendiment com d’alta disponibilitat. Per complir amb les necessitats de monitoritzar, gestionar les alarmes de la xarxa i les tasques de reporting requerides, s’ha incorporat  l’eina de  Dell_Sonicwall Scrutinizer considerada com una de les millors solucions del mercat i  totalment integrada a la solució.
 
Amb aquesta nova instal•lació  dins del mon educatiu, _bytemaster consolida la seva aposta dins del sector, mostrant-se  clarament como una alternativa de valor en el àmbit de la seguretat tant per la experiència adquirida com per la qualitat dels productes de Dell_Sonicwall de nova generació que permeten una  gestió del tràfic i  de les aplicacions  eficient, tan per la millora dels costos de explotació dels centres  d’ensenyament com per  les seves necessitats que son molt concretes i diferencials de qualsevol altre tipus de instal•lació.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top