La UOC adjudica la Auditoria Financera a Faura-Casas

Com a conseqüència del procediment de contractació publica  realitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Faura-Casas ha resultat adjudicatària del contracte pel servei d’auditoria financera dels Comptes Anuals del Grup.

La prestació del servei d’auditoria correspondrà als exercicis 2017, 2018 i si s’escau la pròrroga de l’exercici 2019, dels comptes consolidats del Grup FUOC i de les comptes anuals individuals dels integrants d’aquest grup consolidat. Els informes comprendran el balanç de situació , el compte de pèrdues i guanys, l’estat de canvis en el patrimoni net, l’estat de fluxos d’efectius y la memòria.

Faura- Casas és una organització amb una llarga experiència com a grup auditor i consultor, sòlidament implantat en el sector industrial i de serveis, que assumeix una reconeguda posició de lideratge en els sectors públic i hospitalari per l' especial adaptació dels seus serveis a l’especialitat d’ aquests sectors.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top