la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A NÚRIA PARÉS
TÈCNICA DE MEDI AMBIENT DE L'AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"La recollida de deixalles porta a porta és tota una aventura, que comporta molta implicació de recursos, temps i energia; però realment un cop funciona de forma eficient dóna molts bons resultats" llegir+

 

La UOC adjudica la Auditoria Financera a Faura-Casas

Com a conseqüència del procediment de contractació publica  realitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Faura-Casas ha resultat adjudicatària del contracte pel servei d’auditoria financera dels Comptes Anuals del Grup.

La prestació del servei d’auditoria correspondrà als exercicis 2017, 2018 i si s’escau la pròrroga de l’exercici 2019, dels comptes consolidats del Grup FUOC i de les comptes anuals individuals dels integrants d’aquest grup consolidat. Els informes comprendran el balanç de situació , el compte de pèrdues i guanys, l’estat de canvis en el patrimoni net, l’estat de fluxos d’efectius y la memòria.

Faura- Casas és una organització amb una llarga experiència com a grup auditor i consultor, sòlidament implantat en el sector industrial i de serveis, que assumeix una reconeguda posició de lideratge en els sectors públic i hospitalari per l' especial adaptació dels seus serveis a l’especialitat d’ aquests sectors.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto