La Xunta instal·la bandes de seguretat d’ECOBAM per millorar la seguretat viària

L'alcalde de Ponte Caldelas havia sol·licitat el passat tardor al delegat de la Xunta a Pontevedra, José Manuel Cores Touris, i a la Conselleria que s'habilitessin fórmules que contribuïssin a augmentar la seguretat viària a la travessia d'aquesta carretera autonòmica seu pas per Caritel a petició feta per l'Associació de Veïns d'aquest nucli de població.

Els veïns de Caritel havien traslladat la petició a l'alcalde en una reunió en la qual li van expressar la preocupació veïnal per la manca de seguretat vial existent en aquesta travessia a causa de l'excés de velocitat en què incorren, massa sovint, els conductors que la transiten . A més en coincidir amb una llarga recta provoca que els conductors es despistin i superin la velocitat dels 50 quilòmetres per hora fixats i senyalitzats en aquest tram.

Amb les bandes de seguretat d’ECOBAM la Xunta de Galícia confia a poder eliminar la sinistralitat en aquest punt i si aquesta solució es mostra vàlida estendre-la a altres punts conflictius de la xarxa de carreteres dependents.
Fins al moment la impressió dels veïns és correcta no percebent un impacte sonor i l'actitud dels conductors ha millorat i la connexió de la corba posterior és diferent de la que es realitzava fins ara.

ECOBAM és una solució testada per trànsit de vehicles pesants, utilitaris, motos i bicicletes. La visibilitat de l'equip així com la geometria i disseny ho fa apropiat per a climes com el de la província de Pontevedra.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top