L’Ajuntament de l’Hospitalet potencia la millora i la competitivitat dels polígons industrials

Quatre projectes presentats per l’Ajuntament de L’Hospitalet es beneficiaran dels més de 2’2 milions d’€ de la subvenció atorgada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del programa que impulsa aquesta administració per projectes de “Millora d’infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitat econòmica”, de la convocatòria 2014-2015.
 
Els projectes  en els quals  invertirà l’Ajuntament de L’Hospitalet i  les associacions del polígon Pedrosa i empresaris del Baix Llobregat són per a la implantació de telecomptadors a les empreses del districte econòmic, promoguda per l’AEBALL; sistemes d’il•luminació i eficiència energètica,  projecte que promou l’Associació Empresarial Pedrosa; la millora de l’eficiència energètica, desplegament de les tic, ampliació de les xarxes d’aigües freàtiques i foment d’energies renovables de l’Ajuntament de L’Hospitalet; i la renovació, ampliació i desplegament de noves xarxes de serveis en el districte econòmic de L’Hospitalet, també  promogut per l’ajuntament de la ciutat.
 
El programa de “Millora d’infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitat econòmica” pretén subvencionar projectes que tinguin una aportació significativa per al territori en temes de desenvolupament econòmic i ocupació. L’objectiu és fomentar la realització d’actuacions, tant públiques com privades, dels ajuntament metropolitans en col•laboració amb empreses o associacions d’empresarials ubicades en polígons industrials i que tinguin un impacte dinamitzador  a nivell econòmic i d’ocupació.


Font: Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat
 
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top