L'Ajuntament convida la ciutadania a imaginar "Sant Boi d'aquí a 4 anys"

Sant Boi posa en marxa el procés de participació ciutadana del Pla de govern 2015-19. L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en un debat global i estratègic sobre com ha de ser "Sant Boi d'aquí a 4 anys". La difusió del procés i la participació es canalitzaran principalment per les xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube.

El govern municipal (PSC i ICV-EUiA-MES) ha consensuat 5 prioritats polítiques per millorar la ciutat en aquest mandat: Educació i Cultura, Dinamització econòmica i ocupació, Igualtat, Entorn natural i sostenibilitat i Espai públic. Aquests cinc eixos seran la base del Pla de govern 2015-19, que s'ha d'aprovar en el Ple del mes de desembre juntament amb el Pressupost Municipal.

El procés de participació aproparà les intencions i les prioritats de l'Equip de govern a les entitats i als veïns i les veïnes de Sant Boi, a qui donarà veu mitjançant un debat obert per enriquir els seus continguts. Aquest debat es fonamentarà en l'ús de formes innovadores de relació amb la ciutadania (noves tecnologies i xarxes socials). També hi ha previstes sessions participatives als barris i una jornada de cloenda, a finals de novembre, que tindrà lloc a Can Massallera.

"Sant Boi d'aquí a 4 anys" compta amb una pàgina pròpia aFacebook, on es dinamitzarà l'intercanvi de punts de vista sobre les prioritats del govern municipal mitjançant petits qüestionaris i preguntes obertes, i a Twitter (@Placiutat, etiqueta #DA4A), on es convidarà la ciutadania a expressar desigs de futur sobre la ciutat. El debat s'incentivarà amb l'aportació de material gràfic, dades i infografies.

Al Canal Ajuntament Sant Boi de Youtube es penjaran vídeos sobre el procés participatiu i els diferents àmbits temàtics. Les persones interessades a participar en aquest debat públic també trobaran informació a la pàgina web municipal, a l'aplicació mòbil Santboiapp, a través del servei municipal Infos@ntboi i a l'emissora municipal Ràdio Sant Boi.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top