L’Ajuntament d’Agramunt crea una aplicació mòbil sobre el municipi

L’Ajuntament d’Agramunt ha posa’t en marxa aquesta setmana l’aplicatiu web APPgramunt, tot Agramunt a la teva mà que permetrà consultar tot tipus d’informació sobre el municipi des del mòbil. El nou aplicatiu disponible per als sistemes Android, Apple i Windows Phone integra tota la informació sobre dades turístiques, dades d’interès d’Agramunt, informació de les fires i les festes i un formulari per rebre les últimes notícies per correu electrònic.

L’aplicatiu a més, vol apropar l’Ajuntament a la ciutadania fent-los partícips perquè ajudin a mantenir la via pública en bon estat. Des de l’aplicatiu es podran detectar desperfectes o possibles millores de la via pública i es podran enviar fotografies. El sistema, molt senzill d’utilitzar recollirà les aportacions que els ciutadans enviïn, i les tramitarà internament perquè la informació arribi als responsables tècnics encarregats de solucionar la situació. La ciutadania també podrà gaudir d’alertes personalitzades on rebran informació sobre emergències, canvis en els actes programats o publicacions de concurrències públiques.

El regidor de Noves Tecnologies, Joan Pijuan, destaca els passos que s’estan realitzant per convertir Agramunt en una smart city. També ha destacat que més enllà d’una eina de consulta, l’aplicatiu permetrà apropar l’ajuntament a la ciutadania, d’aquí la voluntat d’incorporar un apartat d’incidències, però que també incorpora informació per a turistes que vinguin a Agramunt.

L’App a més, s’actualitzarà amb nous apartats i permet també modificar-la i adaptar-la segons les necessitats, convertint-la en un nou suport turístic per les diferents fires i esdeveniments que es celebren durant l’any.

El disseny utilitzat per aquesta nova eina és molt intuïtiu, facilitant molt la consulta d’informació o de dades així com la tramitació d’incidències o problemes. Es diferencien cinc gran blocs de colors i temàtiques diferents a través dels quals l’usuari pot accedir a la informació que li interessa de forma ràpida.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top