L'Ajuntament d’Arenys de Mar adjudica les obres d'ampliació del Teatre Principal

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha adjudicat les obres d'ampliació del Teatre Principal a l'empresa Xavier Alsina SA, de Campllong, després de valorar l'oferta econòmica i les millores proposades en el transcurs del procediment negociat. Es tracta de la mateixa empresa que també va guanyar l'adjudicació de les obres de construcció de l'escola bressol municipal.

L'ampliació del Teatre Principal es farà a través de la finca de Can Vives adjacent al teatre, al núm. 49 del carrer de l'Església, que s'enderrocarà per donar cabuda a nous espais tècnics de l'equipament.

Es aquest espai es preveu la construcció d’un nou edifici entre mitgeres de planta baixa i dues plantes pis, alineat a carrer, amb la següent disposició:

Planta baixa: Magatzem del teatre i el taller d’escenografies, servei sanitari i espatlla esquerra de l’escenari (espai complementari lateral de l’escenari).
Planta pis 1: Sala d’assaig i servei sanitari.
Planta pis 2: Espai polivalent, podent prendre l’ús de sala d’assaig quan sigui necessari.

La connexió d’aquest nou edifici amb el Teatre es farà per diversos punts. En planta baixa, a la part de l’escenari, s’obrirà un gran portal per donar continuïtat entre aquest i l’espai annex dins del nou edifici, per funcionar com a espatlla de l’escenari. En planta primera, s’obrirà un pas tècnic per donar accés a la passarel·la d’operació de la tramoia dins de l’escenari des d’una terrassa del nou edifici, facilitant l’accés, que fins ara és per escales de gat.

En planta segona, s’obrirà una trapa per donar accés tècnic al pont de focus des de la sala polivalent, també facilitant l’accés, que ara és a través d’escales de gat i per la pinta situada sobre del cel ras de la platea.

L'ampliació suposarà dotar el Teatre Principal de 300 m2 addicionals. Els treballs començaran el pròxim mes de març.


Font: Ajuntament d’Arenys de Mar
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top