la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A FRANCESC RIBOT
5e TINENT D'ALCALDÍA I REGIDOR DE L'ÀMBIT DE BADALONA JUSTA I INCLUSIVA DE L'AJUNTAMENT DE BADALONA

"L’anell magnètic es un sistema d’emissió que permet que el so arribi directament a les pròtesis auditives de les persones amb discapacitat auditiva" llegir+

 

L'Ajuntament de Balaguer inicia el canvi de la senyalització turística amb nous plafons informatius

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat les obres de substitució de les senyals d’informació turística, una actuació que forma part del pla de millora de senyalització i l’accessibilitat del turisme cultural al patrimoni de la ciutat.

En el marc d’aquest pla també han començat els treballs de millora i ampliació de l’enllumenat de la muralla o les obres de reforma de la part inferior de l’edifici Mudèjar annex a l’Església de Santa Maria.

Per altra banda, el proper 9 d’octubre començaran les obres de substitució de la gespa del Camp Municipal d’Esports, uns treballs que es preveu que s’allarguin durant quinze dies.

L’empresa Mondo serà l’encarregada de dur a terme les obres de substitució de la gespa del Camp Municipal d’Esports que compten amb un pressupost de 150.000 euros.

Paral·lelament a aquests treballs, començaran les obres d’adequació d’un nou camp annex a les instal•lacions de la piscina coberta.


 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto