L'Ajuntament de Calella inicia els treballs per redactar les condicions del futur contracte de recollida de residus i neteja viària

L'any 2027 finalitzarà l'actual contracte del servei de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària de Calella, que actualment presta l'empresa UTE Urbaser l'Arca del Maresme. És per aquest motiu que el govern municipal ha decidit iniciar la licitació per redactar els plecs de condicions del futur contracte de recollida de residus i neteja viària.

Aquest és el contracte més important de l'Ajuntament i té per objecte donar un servei bàsic i obligatori per als consistoris com és la recollida de residus sòlids urbans i la neteja de la via pública a la ciutat.

A causa de la importància i la complexitat tècnica de les condicions d'aquests tipus de contractes, el govern municipal vol treballar els plecs del futur contracte amb temps, amb previsió i implicant-hi les diferents regidories, els grups de l'oposició i tots els actors necessaris. 
A la rellevància d'aquest contracte, s'hi suma la necessitat d'adaptar el servei a la futura llei de residus que entrarà en vigor i la voluntat del govern municipal de millorar notablement la recollida de residus i la neteja viària ajustant-les a les necessitats i peculiaritats de la ciutat i renovant-ne el parc mòbil.

Així mateix, el govern vol incorporar nous instruments de fiscalització al futur contracte que permetin un control funcional i fluid del seu compliment. 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top