L'Ajuntament de Castellví de Rosanes estudia els seus equipaments culturals

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Castellví de Rosanes el document "Els equipaments culturals de Castellví de Rosanes", amb l'objectiu de proporcionar una anàlisi exhaustiva dels equipaments culturals del municipi per oferir unes línies estratègiques que en reforcin la dinamiització i en millorin la gestió.

La singularitat d'aquest projecte es troba en la col·laboració entre diferents serveis de la Diputació de Barcelona per tal d'oferir a l'Ajuntament una estratègia per als equipaments culturals completa i integral.
D'aquesta manera, el document ha comptat amb la col·laboració de tres serveis de la Diputació de Barcelona. Per una banda, el Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) ha elaborat una diagnosi de l'estat actual dels espais (programació, funcionament, usuaris, etc.) i unes línies estratègiques per tal d'optimitzar el funcionament dels equipaments culturals i augmentar-ne la dinamització.

Per l'altra, el Servei d'Equipaments i Espais Públics (SEEP) ha fet un estudi per adequar les instal·lacions a la normativa vigent (seguretat, accessibilitat, etc). Finalment, també s'ha comptat amb la col·laboració del Servei d'assessoria jurídica de la Diputació de Barcelona, que  ha contribuït a elaborar una proposta de Reglament d'usos que millori la gestió i reguli el funcionament i l'ús dels equipaments culturals locals.
 

Font: Ajuntament de Castellvi de Rosanes

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top