L'Ajuntament de Girona adjudica la compra d'un local per convertir-lo en l'Espai Cívic del barri de l'Eixample

L’Ajuntament de Girona ha aprovat avui per Junta de Govern Local l’adjudicació de la compra d’un local per destinar-lo a l’Espai Cívic del barri de l’Eixample. L’immoble està situat al número 21 del carrer de Maluquer Salvador i té una superfície de 296 m2. Ha estat adquirit a l’empresa Buildingcenter S.A. per un preu de 339.000 euros.

Un cop es formalitzi en els propers dies la compravenda en escriptura pública, el consistori ja podrà fer ús de l’espai. A partir de llavors, l’immoble s’integrarà a la Xarxa de Centres Cívics de Girona, formada per equipaments de proximitat que ofereixen programacions, projectes i serveis a la ciutadania de Girona. 

Actualment, el barri de l'Eixample només disposa d'un local social gestionat per l'associació de veïns i veïnes, situat en un local de lloguer. Aquest espai és petit i no permet la simultaneïtat d'activitats en una mateixa franja horària. Per aquests motius, el consistori ha decidit adquirir un local pel barri per poder oferir de forma estable més serveis municipals de proximitat, de més qualitat i adequats a les necessitats del barri. El nou local es complementarà amb l’actual local social, situat al número 23B del carrer del Migdia.   
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top