la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

L'Ajuntament de Girona adquireix nous equips de so per posar-los al servei de les entitats de Girona

Recentment s’han adquirit nous equips de so per posar-los al servei de les entitats de Girona. Per aquest motiu, s’han programat unes formacions específiques i gratuïtes per aprendre a utilitzar adequadament aquests equips.

Aquesta formació serà requisit indispensable, a mig termini, per a la cessió dels equips de so.

L’objectiu del taller és entendre el funcionament d’un equip de so, des del muntatge fins a l’ajustament i l’ús, per tal de treure’n el millor rendiment.

S’aprendrà quin micròfon cal utilitzar en cada situació (veu, instrument, ambient), diferents configuracions d’altaveus (xerrades, música, concerts, etc.) i com evitar els principals problemes que poden sorgir (sorolls, feedbacks, etc.).


 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto