L'Ajuntament de Girona destina més de 120.000 euros als ajuts per als centres educatius durant el curs 2014-2015

L’Ajuntament de Girona destinarà 127.590 euros als ajuts per als centres educatius durant el curs 2014-2015. Per segon any, s’ha unificat l’aprovació i la difusió de totes les convocatòries per als centres educatius “per tal de facilitar-los l’accés i la participació a les ajudes”, tal com ha explicat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. D’aquesta manera, els centres reben de forma conjunta les convocatòries d’ajudes provinents de diferents àrees municipals facilitant als centres la gestió de les sol·licituds.

Aquest any s’incorpora a la convocatòria l’ajuda per a les biblioteques escolars, que se suma als ajuts per al foment i la promoció de l’esport escolar, els ajuts als centres educatius per a la igualtat d’oportunitats, els ajuts per a desplaçaments per a activitats del Programa de Recursos Educatius i els ajuts per a l’ús subvencionat de l’Auditori de Girona. “La nostra voluntat és mantenir i augmentar, en la mesura de les possibilitats, aquestes ajudes per tal de donar a suport als projectes i a la tasca que porten a terme els centres educatius amb l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats”, ha assegurat Muradàs.

El principal objectiu que persegueixen aquests ajuts és donar suport, especialment en el context socioeconòmic actual, als centres educatius i a les seves famílies en la concreció de projectes educatius o en el finançament d'algunes activitats incloses en la programació del centre. Els centres educatius rebran la informació del conjunt de convocatòries i els permetrà organitzar-se en funció de les característiques dels ajuts i els terminis establerts a cadascuna de les convocatòries.

Cal subratllar que el proper 11 de juliol finalitza el termini per presentar-se a la convocatòria d’ajuda per a les biblioteques escolars, que té com a objectiu potenciar les biblioteques dels centres educatius de la ciutat a fi que puguin complir la seva funció d’espai d’aprenentatge i de suport a la docència i a la promoció lectora. Aquest curs 2014-2015 inclou cinc modalitats d’ajut: a) assessorament, b) dotació per a l’adquisició de fons i/o equipament, c) foment lector, d) Activa la biblioteca, i e) biblioteques escolars obertes al barri.


Font: Ajuntament de Girona
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top