la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

L’Ajuntament de Martorelles instal·la jocs biosaludables a l’entorn del parc de Can Sunyer

L’Ajuntament de Martorelles continua amb les actuacions de renovació i instal•lació de parcs i jardins del municipi. Aquesta vegada, en el marc del Projecte d’Intervenció Integral del barri de Can Sunyer, es tracta d’una àrea de jocs biosaludables a l’entorn del parc de Can Sunyer.

La instal·lació està molt a prop del Centre de Suport a la Llar per tal que els seus usuaris, majoritàriament gent gran, puguin utilitzar els aparells així com la resta de ciutadania sempre fomentant els hàbits saludables entre la població.

La zona de jocs compta amb aparells com la bicicleta, l’el•líptica o esquí de fons, els patins i el volant. Aquest últim, per exemple, potencia la musculatura de les espatlles i millora la flexibilitat a articulacions com els colzes o els canells.

L’actuació ha tingut un cost total per l’Ajuntament de 2.770,9 euros (IVA inclòs).
 

Rocòdrom infantil al parc de la Murtra

D’altra banda, l’Ajuntament ha cregut necessari la compra de nous jocs infantils a la plaça de la Murtra del municipi (carrer de l’Horta) i respondre així a les queixes d’alguns veïns de la zona. Es tracta d’un rocòdrom infantil en forma d’elefant ideal per a que infants de 3 a 6 anys trepin i experimentin l’escalada sobre ell. La seva instal·lació i la reparació del paviment continu ha tingut un cost de 4.950 euros (IVA inclòs). 

 

 


 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto