L’Ajuntament de Molins de Rei contracta un nou servei de neteja per 8’4 milions d’euros

El nou contracte, que es preveu que entri en funcionament el proper mes de juliol, comportarà millores evidents en la neteja del municipi, amb més i millor maquinària i major freqüència de neteja. El ple també aprova la liquidació del pressupost del 2016 i la incorporació del superàvit a l’exercici actual, que permetrà fer més inversions i atendre expedients d’expropiacions que portaven anys pendents de ser resoltes.
Aquest estiu Molins de Rei disposarà d’un nou servei de neteja viària amb més i millors recursos. El ple de l’Ajuntament ha aprovat l’adjudicació del servei a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per les empreses ASCAN Empresa Constructora y de Gestión S.A. i General de Asfaltos y Servicios S.L., per un import de 8.401.438,78 € i un període de quatre anys. Aquest contracte preveu l’increment de 47 jornades per any de neteja amb maquinària especialitzada, vehicles elèctrics, servei de geolocalització de la flota per fiscalitzar el servei, campanyes d’informació i sensibilització, personal de reforç en època de poda, gestió d’emergències, increment de papereres i dels contenidors.

El ple també va aprovar una modificació del pressupost derivat del romanent obtingut un cop liquidat el pressupost del 2016. En total s’aproven la incorporació d’1’08 milions d’euros per poder afrontar diferents expropiacions (480.248 euros), indemnitzacions als veïns de Sant Pere de Romaní (246.464 euros) i diferents inversions, com millores de substitució de les canonades de la planta de biomassa, manteniment a l’antic institut Lluís de Requesens, finançament de les obres del museu municipal i millores als locals de les associacions de veïns, entre altres accions.
La sessió plenària també va servir per adjudicar inicialment el servei de bar de la Federació Obrera; per adherir la vila a la Xarxa de Memòria Democràtica
del Baix Llobregat; i per donar suport al manifest per reclamar les obres de connexió entre l’A-2 i l’AP-7.

Finalment, i pel què fa a les mocions, es va aprovar la presentada pel grup municipal d’IxMdR-MÉS per a la reclamació de retorn del imports cobrats indegudament per part de les empreses d’energia, a les factures de subministrament elèctric d’edificis i enllumenat públic amb tarifes 3.0 i 3.1  contractats per l’ajuntament des de l’entrada en vigor del Reial decret 1164/2001 de 26 d’octubre; i la presentada del grups municipals d’IxMdR-MÉS i PSC relativa al compliment de la legislació en relació al finançament de les escoles bressol municipals i el pagament de les quantitats no satisfetes a l’ajuntament de Molins de Rei i que han estat destinades al finançament de les escoles concertades.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top