L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tret a concurs públic dos projectes d’obres que afecten a dos centres educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tret a concurs públic dos projectes d’obres que afecten a dos centres educatius de la ciutat. En concret s’ha tret a licitació la rehabilitació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora i les reparacions de baixants i execució de l’escomesa de l’edifici de Can Gomà.

Pel que fa la rehabilitació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora, l’actuació tindrà en compte la millora de l’eficiència energètica amb la implementació de sistemes orientats a atenuar els efectes que provoquen aquells espais anomenats illes de calor urbanes, on s’experimenten temperatures elevades.

El pressupost de la licitació és de 146.691,92 € IVA inclòs i les empreses poden presentar-se al concurs fins el 2 d’octubre.

Sobre aquesta actuació, la regidora d’Educació, Noa Monràs González, ha recordat que “l’Ajuntament realitzarà les obres de la coberta de Can Besora per tal de poder avançar la realització de les mateixes, amb el compromís del Departament d’Educació de la Generalitat, qui té la competència per fer i finançar les obres de reforma, adequació i millora dels centres educatius, d'abonar l'import de l'obra amb posterioritat”.

En referència a les actuacions que es duran a terme a Can Gomà, l’objectiu és millorar la xarxa de clavegueram i l’evacuació d’aigües pluvials i residuals de l’espai que acull el teatre de Can Gomà i l’Escola Municipal de Música i Dansa.
 
En aquest cas el pressupost de la licitació és de 90.249,85 € IVA inclòs i les empreses poden presentar-se al concurs fins el 2 d’octubre.


 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top