L'Ajuntament de Mollet i la Comunitat de Propietaris acorden millorar i potenciar la Zona Comercial de Riera Seca

L'Ajuntament de Mollet del Vallès i la Comunitat de Propietaris del sector terciari del Pla Parcial "Sa Garbí" han signat un conveni de col•laboració amb l'objectiu de millorar l'espai de la zona comercial Riera Seca i potenciar la seva capacitat d'atracció. Amb aquest acord es pretén que aquest espai resulti més beneficiós tant pels propietaris del sector com per l'activitat econòmica general de Mollet del Vallès.

L'acord està motivat per la constatació d'ambdues parts d'estar davant un gran aparador de l'activitat comercial i de serveis de Mollet del Vallès per la seva posició privilegiada, amb fàcils accessos tant des de la xarxa viària per la C-17 com de la xarxa ferroviària des de l'estació de Mollet Sant Fost.

Així, el compromís, pretén potenciar aquesta imatge i cercar fórmules de col·laboració público - privades per tal d'augmentar la capacitat d'atracció de la zona.

En concret, una de les actuacions a dur a terme serà la intervenció per a la millora de la zona d'ús públic del sector terciari, que és l'espai per on circulen els vehicles facilitant l'accés i circulació dels vianants per tal que es puguin dirigir als diferents establiments que conformen l'espai comercial i de serveis. Una zona que, tot i tractar-se d'un espai privat, té una intensitat d'ús públic molt elevat.

L'acord concreta que la Comunitat es farà càrrec del re asfaltat de l'espai i de l'adequació de la senyalització vertical de la zona així com de la instal•lació d'un punt de càrrega de vehicle elèctric.

De la seva banda, l'Ajuntament es farà càrrec de la senyalització horitzontal i de la substitució de l'arbrat mort en els espais enjardinats adjacents a la C-17.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top