L’Ajuntament de Sabadell comprarà 240 armilles antibales per a la Policia Municipal

La Junta de Govern Local ha aprovat la compra de 240 armilles antibales i antipunxades per a la Policia Municipal de Sabadell.

Es tracta del primer pas ja que s’obre el procés de concurs, mitjançant procediment obert, a partir d’un pressupost de licitació de 141.450€. Un cop seleccionada l’oferta que doni millor resposta a les necessitats tècniques, l’empresa seleccionada disposarà d’un període per, prèviament a la confecció de les armilles, prendre mides de tots els agents ja que, per qüestions de seguretat, es tracta d’un material que ha de ser completament personalitzat.

Un cop confeccionades les armilles, s’escolliran algunes a l’atzar que seran portades als laboratoris especialitzats encarregats de fer totes les proves pertinents, per analitzar el resultat i comprovar les característiques i qualitat del material.

Atès que es tracta d’un element indispensable per garantir la seguretat dels agents, un cop superades totes les fases prèvies de seguretat, cap a l’estiu del 2017, es podran lliurar les armilles als agents de la Policia Municipal.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top