L’Ajuntament de Sabadell destina 1,4 milions a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial

Són ajuts complementaris i addicionals als que ja ha atorgat la Generalitat de Catalunya per fomentar la rehabilitació d’edificis residencials, és a dir, que es destinaran a comunitats de persones propietàries que ja hagin obtingut una resolució favorable de la Generalitat.

L’objectiu principal de les subvencions és afavorir la conservació estructural i les instal·lacions dels edificis per mitjà de la rehabilitació, amb una clara priorització en els edificis que presenten deficiències importants que poden posar en risc la seguretat de les persones.

El Pla Local d’Habitatge 2019-2024, en l’apartat de diagnosi, determina que els habitatges de Sabadell tenen una antiguitat mitjana de 40 anys i que en un 7% dels casos es troben en estat molt deficitari. Entre les accions del Pla hi ha, de forma prioritària, la concessió d’ajuts a la rehabilitació fins a incidir en el 30% dels edificis amb deficiències durant la vigència del Pla.

L’aprovació de l’atorgament d’aquesta subvenció per fomentar la rehabilitació és la primera concreció d’aquesta estratègia municipal en polítiques d’habitatge.

El termini de presentació de les sol·licituds es donarà a conèixer properament, un cop la convocatòria s’hagi publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top