L'Ajuntament de Salt posa pilones per pacificar el trànsit al vial de circulació del Parc de la Massana

L'Ajuntament de Salt ha col·locat pilones i jardineres, al carrer de la Moreneta, entre Francesc Macià i Ramon i Cajal, en el vial de circulació que travessa el Parc de la Massana, per tal de pacificar el transit i protegir els usuaris de les zones d'esbarjo i parcs infantils que hi ha en aquesta zona.

L'actuació que s'ha fet, va ser consensuada el passat juliol entre els veïns i l'equip de govern i millora de forma substancial la seguretat dels usuaris dels equipaments de la zona.

A resultes de la intervenció, als aparcaments subterranis, als que s'accedeix pel vial de circulació que travessa el parc de la Massana, només s'hi pot arribar des de Ramon i Cajal o des de Francesc Macià.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top