L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat invertirà 4 milions d'euros sense haver de recórrer al crèdit

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat es planteja un conjunt d'inversions per un valor global de 4,1 milions d'euros sense necessitat d’haver de demanar crèdit, gràcies a l'estat sanejat de les finances municipals.

El Pressupost Municipal 2012 es va aprovar provisionalment sense determinar l'import de les inversions, a l'espera que es concretessin possibles ingressos i superàvits que encara eren incerts. Ara, un cop liquidat el pressupost de 2011, l'Ajuntament ha pogut determinar aquest import, que serà de 4,1 milions d'euros. (Aquesta xifra, que podria incrementar-se al llarg de l'actual exercici econòmic, no inclou les quantitats sol·licitades a altres administracions)


Les inversions més significatives

La majoria de les inversions aprovades es destinaran a millores de l'espai urbà, com ara adaptar part de l'enllumenat urbà per reduir-ne el consum, repavimentar carrers o millorar voreres i escossells. També es preveu adequar per a usos esportius el solar contigu al nou casal La Gralla i reposar el mur exterior de l'Escola Benviure.


L'Ajuntament redueix l'endeutament

Les noves inversions es duran a terme amb recursos propis de l'Ajuntament, sense necessitat de demanar crèdit. De fet, en aquest exercici econòmic l'Ajuntament preveu disminuir el seu endeutament a l'entorn d'un 10%.


Unes finances sanejades

En un moment de reducció dels ingressos que reben els ajuntaments i de dificultats econòmiques per a moltes administracions, l'Ajuntament de Sant Boi recull els fruits d'una bona gestió econòmica d'anys, basada en l'austeritat i el rigor. El Pressupost 2012 és un 7% inferior al de 2011, el deute municipal disminueix des de fa anys i no hi ha factures d'anteriors exercicis pendents de pagament.


Despesa social i foment de l'ocupació
El bon estat de salut de les finances locals permet fer front amb garanties a les grans prioritats polítiques del Pla de Ciutat 2012-2015. El Pressupost Municipal 2012 destina 4,5 milions d'euros a atenció social i 3,5 milions a promoure l'ocupació i la recuperació econòmica.


Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top