L’Ajuntament de Sant Cugat adjudica el servei del manteniment del mobiliari urbà de tota la ciutat

L’Ajuntament de Sant Cugat ha adjudicat a l’empresa Ambitec Servicios Ambientales SAU el servei de manteniment del mobiliari urbà que hi ha a tota la ciutat. Des d’aquest desembre, un equip format per una tècnica i tres operaris s’encarrega de mantenir en un estat òptim les prop de 7.800 unitats de mobiliari urbà que hi ha al centre i als barris de Sant Cugat. Amb aquesta adjudicació es milloren els treballs de manteniment d’aquests elements que fins ara es feien de manera discontinua i que a partir d’ara s’oferiran durant els cinc dies laborals de la setmana, de 7 a 15 hores. L’adjudicació, per un import de 306.000 euros per als dos pròxims anys, pot prorrogar-se dos anys més.

El Servei de Parcs i Jardins és el responsable de planificar les zones d’actuació i donar prioritat a les urgències que puguin sorgir i les transmet a la tècnica. La brigada de tècnics disposa de dues furgonetes elèctriques per desplaçar-se per la ciutat i fer les reparacions i feines de manteniment pertinents.

Actualment, els treballs s’han iniciat a l’àmbit del Monestir i el seu entorn, i també s’estan prioritzant les actuacions en els principals eixos que connecten el centre de Sant Cugat amb els barris, perquè són les zones de la ciutat que aglutinen més afluència de ciutadans i, per tant, d’ús del mobiliari urbà.

La tinenta d’alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, considera que la contractació d’aquesta brigada “és proporcional, equilibrada i sostenible, i la seva posada en marxa ens permetrà mantenir en les millors condicions els diferents elements del mobiliari urbà que estan al servei de la ciutadania”.

Actualment, a Sant Cugat hi ha comptabilitzats 5.012 elements de mobiliari urbà i 2.741 metres lineals de tanques. Els elements de mobiliari urbà es distribueixen en bancs, papereres, elements delimitadors, jardineres, rètols indicatius, fonts, elements esportius, elements escultòrics, ponts i creus de terme.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top