L’Ajuntament de Sant Cugat aprova al ple la licitació de les obres de construcció de l’escola la Mirada

L’Ajuntament  de Sant Cugat ha aprovat la licitació de les obres de construcció de l’escola La Mirada. L’acord arriba després que al mes de març el ple aprovés una actualització del pressupost del projecte per ajustar-lo a la realitat dels costos actuals.  
 
Cal recordar que la primera licitació va quedar deserta a causa, sobretot, del gran increment de preus de mercat que en els darrers mesos han patit alguns materials com la fusta o el metall.  
 
Per reajustar el projecte, l’Ajuntament va aprovar un increment de pressupost de 1,29 M€. Això significa que la inversió total per construir l’escola passarà dels 8’4 als 9,7 M€. Aquest increment no ha superat el 20% del total de l’obra (en concret, l’augment ha estat del 15’32%) i, per aquest motiu, s’ha pogut modificar el projecte sense la necessitat d’aprovar un nou projecte executiu.
 
Ara, amb l’aprovació d’aquesta segona licitació amb el pressupost reajustat, es facilita que les empreses presentin ofertes econòmiques i tècniques per a la construcció de l’escola.
 

Conveni amb la Generalitat
 
D’altra banda, el ple municipal també aprovarà una petita modificació del conveni amb la Generalitat per a la construcció de l’escola. No suposa cap canvi ni retard respecte els terminis previstos, sinó que simplement s’actualitza els pagament de la Generalitat en funció del desenvolupament de l’obra.   
 
Cal recordar que l’import previst per construir La Mirada és de 9’7M€, dels quals el Departament d’Ensenyament de la Generalitat aportarà 5’2 € i l’Ajuntament de Sant Cugat 4’5M€.
 
Concretament, els costos de construcció de l’escola (9.714.186’6€) són els següents:
 
•    Lot 1: retirada arbrat 49.297’06€
•    Lot 2: construcció edifici 7.751.390’92€
•    Lot 3: adequació de les instal·lacions edifici 1.846.524’72€
•    Lot 4: adequació jardineria entorn escola 66.973’9€
 
Amb aquest import (9’7M€) es finançaran les obres de construcció de l’escola. Paral·lelament, cal sumar-hi altres conceptes com la redacció del projecte, els estudis geotècnics o la direcció de l’obra amb el qual el cost final de l’escola serà de 10’7M€.    

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top