L’Ajuntament de Sant Cugat aprova el projecte per construir el Complex Aquàtic de Mira-sol amb una inversió de 7’3M€

L’Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat inicialment, a través d’un decret d’Alcaldia, el projecte executiu de les obres de construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol. Aquesta aprovació arriba després que el ple del passat mes de març delegués a l’Alcaldia les competències per tramitar aquest projecte i agilitzar-ne així la seva execució.

Ara el projecte -realitzat per l’UTE Ferrando, A contraluz, Basterrechea-Tejada, Recio- se sotmetrà a informació pública durant 30 dies per tal de formalitzar-ne la seva aprovació definitiva. Potseriorment es licitarà l’obra (previsiblement al juny) per iniciar-la al 2023. Els treballs de construcció tenen una durada prevista de 20 mesos.


Un nou equipament a Mira-sol amb una inversió de 7’3 M€

El Complex tindrà una superfície contruïda de 3.900 metres quadrats i estarà situat al carrer de Pompeu Fabra, just darrere de l'institut-escola Catalunya. L’edifici aprofitarà el desnivell del terreny i disposarà de dues piscines cobertes, sala de fitness, vestuaris, cafeteria i altres serveis esportius.

El projecte es desenvoluparà en dues fases. En primer lloc es construirà tot l'edifici i les dues piscines amb un pressupost de 6,35 milions d'euros. Posteriorment s’acabarà d’adequar la sala de fitness, la cafeteria i els vestidors amb un pressupost de 947.000 euros. La inversió global d’aquest projecte serà, per tant, de 7,3 milions d'euros.

Mireia Ingla, alcaldessa: “el Complex de Mira-sol és un dels grans projectes prioritaris per a l’Ajuntament i per aquest motiu estem agilitzant-ne els tràmits per fer-lo realitat al més aviat possible. D’aquesta manera tindrem un nou gran equipament de ciutat i de proximitat per donar servei a la ciutadania”.

Pilar Gorina, presidenta del consell de barri de Mira-sol: “el complex és un equipament molt esperat pel veïnat. Oferirà un molt bon servei en un entorn de qualitat i dinamitzarà l'activitat social i esportiva del barri”. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top