L’Ajuntament de Sant Cugat dóna un nou impuls al centre històric amb la vianantització dels carrers Balmes i Sant Medir

L’Ajuntament ha projectat la vianantització dels carrers Balmes i Sant Medir amb l’objectiu de renovar aquestes dues vies, integrar-les a la xarxa de carrers vianantitzats i, també, seguir millorant el centre històric de Sant Cugat. Està previst que les obres de reforma, que suposaran una inversió municipal d’uns 750.000 € (segons el projecte), comencin el primer semestre de l’any 2017 i que la durada dels treballs sigui d’uns 8 mesos.
En total s’actuarà en 2.400 metres quadrats de carrer. Els treballs serviran per dotar aquests dos carrers amb plataforma única i donar prioritat al vianant enfront del vehicle. De fet, aquests dos carrers s’integraran al centre vianantitzat i per tant s’hi instal·larà un sistema de control de pas perquè només hi circulin els veïns i els vehicles de càrrega i descàrrega. 

Els treballs també inclouen la instal·lació d’un nou col·lector de recollida d’aigües residuals i la renovació dels col·lectors d’aigües pluvials. Se substituirà algun tram de la xarxa d’abastiment d’aigua i se soterraran els creuaments elèctrics aeris i la xarxa de telecomunicacions. Pel que fa a l’enllumenat públic, se substituiran les lluminàries actuals per noves de tipus LED.


Nou impuls al centre 

Aquesta actuació de millora se suma a  d’altres que s’han dut a terme al centre en els darrers anys, com per exemple la remodelació dels carrers Major i Hospital (any 2013), la reforma del Mercat Vell (any 2015), la futura remodelació del Teatre de La Unió o la construcció d’un edifici de promoció pública –amb HPO, locals comercials i aparcament- al solar de l’antiga benzinera Gríful.

L’objectiu de totes aquestes actuacions és dinamitzar i revitalitzar el nucli històric com a una nova centralitat comercial, social i cultural del municipi.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top