L'Ajuntament de Tarragona licita la redacció del projecte de la Biblioteca de Sant Pere i Sant Pau

L'Ajuntament de Tarragona treu a licitació la redacció del projecte bàsic i executiu que haurà de servir de base per la futura licitació de la construcció de la Biblioteca de Sant Pere i Sant Pau. 

L'empresa que resulti adjudicatària de la licitació haurà de redactar també l'estudi de seguretat i salut i coordinació de seguretat i salut en fase de projecte, la certificació d'eficiència energètica del projecte, la documentació tècnica necessària de compliment del CTE, especialment en matèria d'incendis, de control del soroll i les vibracions de les instal·lacions i el condicionament acústic interior. Les propostes hauran d’incloure un mínim de quatre renders que visualitzin l'actuació i l'estudi del mobiliari i TIC’s corresponent al Programa Funcional del projecte la Nova Biblioteca Local 2 a Sant Pere i Sant Pau. 

Els objectius del projecte de la nova biblioteca del local del Bloc Sant Magí respon a la necessitat de condicionar el local, definint els espais de la biblioteca d’acord amb el seu Programa Funcional, dins d’un local diàfan. La superfície construïda objecte d’intervenció és de 771,93m2. El projecte haurà d’aportar una solució que s’ajusti als paràmetres d'optimització funcional de l’equipament, tenir en compte criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica, incorporar els criteris d’integració del manteniment de l’obra a projectar, i potenciar el criteri d’accessibilitat per tal de facilitar l’ús de l’edifici a qualsevol col·lectiu (nens, gent gran, persones amb minusvàlua física o sensorial, etc.).

El termini d’execució dels treballs serà de 4 mesos i les propostes d’ofertes es podran presentar durant els pròxims 15 dies naturals. El preu de licitació s'ha pressupostat en 45.446,26 €, més 9.543,71 € en concepte de 21% d’IVA, que suposa un import total de 54.989,95 € pels 4 mesos de durada del contracte.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top