la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

L’Ajuntament de Tàrrega treu a concurs les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà

L’Ajuntament de Tàrrega ha tret a concurs públic la construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà, una de les principals obres planificades per al present mandat. Ja aprovat definitivament el projecte, el consistori ha iniciat el procés de licitació, el qual fixa el pressupost de l’obra en 201.000 euros (IVA inclòs). La Regidoria d’Urbanisme preveu iniciar els treballs a principis del proper setembre, amb un termini d’execució de tres mesos. La capital de l’Urgell satisfarà així una vella demanda d’aquest centre públic d’ensenyament, els alumnes del qual realitzen actualment les classes de gimnàstica al pati exterior del recinte. D’altra banda, a més d’activitat física, el gimnàs permetrà acollir celebracions i trobades escolars. L’edifici tindrà una superfície de 430 metres quadrats i s’aixecarà a la part posterior del recinte escolar, al sector situat vora el Carrer Gabriel de Tàrrega.


Dinamitzar l’activitat social, cultural i esportiva al barri

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha manifestat que la construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà contribuirà també a dinamitzar l’activitat social, cultural i esportiva al Barri del Cor de Maria, al sector nord del nucli urbà. Per això, l’Equip de Govern preveu que la pista del gimnàs tingui usos extraescolars fora de l’horari lectiu. Així, l’equipament també es posarà al servei de les entitats esportives de la ciutat. Tampoc es descarta un ús per activitats socials i culturals, amb un model de gestió molt similar al que ja s’aplica al pavelló multiusos del Col·legi Sant Josep. Per això, l’edifici també comptarà amb una entrada directa des del carrer Gabriel de Tàrrega, sense haver d’accedir per dins l’escola.


Inversió finançada per l’Ajuntament de Tàrrega i la Generalitat de Catalunya

Del cost total de la inversió que suposarà construir el gimnàs, el consistori targarí aportarà 111.000 euros. La Generalitat de Catalunya, per la seva part, sufragarà 90.000 euros. En aquest sentit, el Ple de la capital de l’Urgell aprovà el passat juny per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament segons el qual el Govern català ajudarà a finançar les obres. Més endavant, es desenvoluparà també una segona fase d’obres amb què s’incorporaran vestidors a l’edifici i altres elements per transformaran el gimnàs en un pavelló multiusos.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto