L’Ajuntament de Terrassa inverteix enguany més de 500.000 euros en el manteniment de les escoles de la ciutat

L’Ajuntament de Terrassa està invertint aquest 2014 al voltant de 520.000 € en el manteniment dels centres educatius públics de la ciutat. L’alcalde accidental de Terrassa, Manel Pérez, ha visitat les obres que s’estan duent a terme a l’edifici Ègara del Centre de Formació de Persones Adultes Ègara, on s’han substituït les antigues finestres de fusta per altres d’alumini i on actualment s’estan fent tasques de pintura interior i exterior, a través d’un conveni amb ALEI.

Igual que passa amb les escoles de primària, el manteniment de les escoles d’adults correspon a l’Ajuntament de Terrassa tot i pertànyer a la Generalitat. Precisament, enguany el Consistori ha prioritzat les inversions en el manteniment de les escoles d’adults, que cada any formen unes 3.000 persones a Terrassa.

El Centre de Formació de Persones Adultes Ègara té dues seus: l’edifici Ègara,  i l’edifici Ca n’Anglada, on també en aquests dies s’està acabant de pintar, en aquest cas a través del programa “Treball als barris”. En els propers mesos es redactarà i executarà el projecte de renovació de la instal·lació elèctrica i la fusteria de l’escola d’adults Anna Murià, que comportarà una inversió de més de 50.000 €.

La xifra de 520.000 euros en manteniment de centres educatius és aproximada perquè correspon a la suma de les obres licitades, que sí tenen un pressupost tancat, les que s’han de licitar, que tenen pressupostos encara aproximats, les intervencions d’urgència, els contractes de manteniment amb diferents empreses (ascensors, alarmes, proveïdors de biomassa, etc.) i qualsevol altra intervenció feta amb els recursos propis de l’Ajuntament de Terrassa (servei de manteniment urbà, plans d’ocupació, convenis amb entitats, etc.). Els treballs de major envergadura s’executen durant les vacances estivals, però durant tot l’any es van fent actuacions. Enguany les intervencions abasten, entre altres, treballs de pintura, fusteria exterior, reformes elèctriques, substitució de paviments, col•locació de tanques i redistribució.


Font: Ajuntament de Terrassa
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top