L’Ajuntament de Tiana rep el sistema de càmeres de seguretat de l'empresa concessionària (MSR)

Aquesta setmana passada s'ha signat la recepció final del sistema de càmeres de seguretat contractades per l'Ajuntament de Tiana i l'empresa concessionària MSR. Entre d'altres millores, aquest sistema ofereix sistema de televigilància per a la seguretat ciutadana amb visió on-line des de la central de la Policia Local, ofereix 25 punts de control amb un total de 48 càmeres (d'entorn i de reconeixement de matrícula) que permeten la detecció de vehicles robats, d'interès policial i d'altres particularitats. També permet la gestió d'alertes geolocalitzades en mapa de visió en viu i els avisos als telèfons de la Policia Local de punt de control, matrícula, fotografia i incidència.

La implantació d'aquest sistema forma part del dispositiu de seguretat dissenyat per al poble que s'inicia el 2017 i del qual se'n fa un desplegament en 3 fases sempre en coordinació amb els Mossos d'Esquadra i que consisteix a protegir el lliure exercici dels drets i llibertats, en garantir la seguretat ciutadana des de la proximitat i d'acord amb l'ordenament jurídic, vetllant per la seguretat, la convivència pacífica i la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Tiana. I això es fa sempre seguint criteris de proximitat, compromís, integritat, neutralitat, imparcialitat, voluntat de servei i eficiència.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top