L'Ajuntament d'Olivella aprova l'estudi de mobilitat urbana del municipi

El Ple extraordinari de l'Ajuntament d'Olivella, celebrat el 2 de maig, ha aprovat l'estudi de mobilitat urbana del municipi que es va sol·licitar a la Diputació de Barcelona a través d'una subvenció. Aquesta proposta ha estat aprovada amb els vots del PSC i Ciutadans i l'abstenció d'ERC, IxO i JxO.

Aquest document fa una diagnosi de la situació tenint en compte la situació de l'estructura viària dels carrers d'Olivella i es proposen, entre d'altres, accions per millorar la seguretat viària i ordenar la circulació dels carrers i d'algunes de les cruïlles del municipi. També s'han detectat els principals centres que reuneixen un volum més elevat de trànsit, s'ha fet un inventari dels sentits i les amplades de tots els carrers i una revisió de la senyalització.

A més a més, l'estudi contempla una proposta per delimitar i determinar les zones d'aparcament a la carretera BV-2111 entre Mas Milà i el Nucli Antic, ja que ara per ara no està determinat i és una zona que reuneix bastants vehicles, sobretot de persones que visiten el municipi. Aquest document, abans de sotmetre'l a votació, es va presentar a tots els grups municipals que formen el plenari, així com a les associacions de veïns d'Olivella. L'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, ha exposat que “les reunions amb el veïnat continuaran mantenint-se, perquè totes les mesures que s'hi contemplen s'aplicaran consensuades amb la ciutadania”.

D'altra banda, el Ple també ha aprovat per unanimitat l'obertura del procediment d'adjudicació del plec de clàusules administratives particulars i del plec de prescripcions tècniques que regeixen la contractació de serveis de prevenció d'incendis. Així mateix, s'ha donat llum verda per unanimitat a l'aprovació inicial del projecte d'inundabilitat del Torrent del Fondo de les Carreteres.

En el Ple s'ha fet el sorteig per designar els membres que integraran les meses electorals per a les Eleccions Municipals que se celebraran el 28 de maig de 2023. Les persones seleccionades per formar part de les meses electorals rebran una notificació al llarg de la setmana i disposaran de set dies per presentar al·legacions.

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top