la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A FRANCESC RIBOT
5e TINENT D'ALCALDÍA I REGIDOR DE L'ÀMBIT DE BADALONA JUSTA I INCLUSIVA DE L'AJUNTAMENT DE BADALONA

"L’anell magnètic es un sistema d’emissió que permet que el so arribi directament a les pròtesis auditives de les persones amb discapacitat auditiva" llegir+

 

L’ampliació de la residència Sant Andreu de Manresa està en la recta final de les obres

Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Àngels Santolària, regidora d’Acció Social; Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut, han visitat les obres d’ampliació de la residència Sant Andreu, al nucli antic de Manresa, que acollirà 38 noves places de residència i 30 de centre de dia -per traslladar l’actual situat al carrer Circumval·lació-.

Els treballs, que ja són a la recta final, està previst que s’acabin d’aquí a tres setmanes i el nou equipament es posarà en funcionament abans d’acabar l’any. La nova construcció, que connecta amb l’actual residència Sant Andreu, consta de sis plantes i ha suposat una inversió d’uns 5 milions d’euros.

La planta baixa de l’edifici acollirà el nou centre de dia i altres serveis oberts també a la ciutadania, com una perruqueria. A la primera, segona i tercera planta s’hi ubiquen les habitacions per als usuaris, algunes dobles i d’altres individuals, i diferents serveis. Les plantes subterrànies acolliran vestidors, magatzems, espai per a guardar roba i un garatge, entre d’altres espais. És precisament en aquestes plantes on les obres han posat al descobert alguns elements patrimonials i històrics, com arcs medievals. Mentre que alguns quedaran integrats dins les instal•lacions del nou equipament, una cisterna del segle XVIII es podrà veure des del carrer per mitjà d’un joc de vidres i miralls.

L’alcalde de Manresa i president del patronat de la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM) i les regidores han estat acompanyats pel director general de la Fundació, Manel Valls, altres responsables de la FSSM i l’arquitecte i directors d’obra.

Durant la visita s’ha posat de manifest l’aposta de la Fundació Sociosanitària per donar una atenció centrada en la persona, adaptant-se a les preferències, història i circumstàncies de cada un dels usuaris. És per això que s’han creat diversos espais per poder fer activitats de forma molt més individualitzada, una petita cuina perquè els usuaris de la residència amb més bon estat de salut puguin preparar el seu propi esmorzar, o algunes sales que les famílies dels residents podran utilitzar per fer celebracions o trobades.

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto