LEC Light Environment Control

contacte directe: Francisco Javier Ortigosa Corrales
comercial@lecsl.com
LEC Light Environment Control

Il·luminació Interior

LEC Light Environment Control

Il·luminació Exterior

LEC Light Environment Control

Enginyeria i Projectes

LEC Light Environment Control

Programari de Telegestió

PRODUCTES I SERVEIS

Lluminàries vials i urbanes basades en tecnologia LED per enllumenat públic. Realitzem adaptacions de lluminàries d'exterior existents mitjançant mòduls de matrius LED. Gràcies al nostre centre de mecanitzat, podem adaptar-nos a gairebé qualsevol model de lluminària.

Llums i lluminàries basades en tecnologia LED per a interior. Comptem amb una àmplia oferta de solucions especialitzades per sectors; enllumenat vial, il · luminació esportiva, sanitària, industrial, per a oficines, comerços, hotels i restauració.

La nostra fàbrica ens permet oferir solucions, més que productes, pel que podem oferir desenvolupaments adhoc per a projectes concrets, fent un estudi lumínic des de la nostra Oficina Tècnica sense cap cost addicional. A més gràcies als nostres acords amb entitats financeres podem oferir leasing amb condicions molt avantatjoses per poder estalviar des del primer mes sense realitzar cap inversió.

P+SAC

- UNE 150301:2003 (Ecodisseny)
- ISO 14006:2004 de Gestió Ambiental
- Ecoembes. Adhesió al SIG
- Ecotic. Certificació per a la Gestió de Residus elèctrics i electrònics.
- RoHs.
- CE.
Els nostres productes redueixen el consum elèctric fins en un 80%, obtenint per tant, una reducció dràstica d'emissions de CO2.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

El nombre total de lluminàries vials instal · lades en administracions locals des del 2013 fins a l'abril del 2014 superen les 3.100 lluminàries.


Stel Urban Barbate

Lanzarote

Tetrapak Iberia

Túnel

VIDEOS RELACIONATS

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top