L'empresa Hermex Ibèrica, SA equiparà les primeres escoles infantils que Airbus obrirà a les seves factories d'Espanya

L'empresa Hermex Ibèrica S.A., dedicada a la fabricació i comercialització de mobiliari i material didàctic infantil, equiparà les primeres escoles infantils que Airbus (integrada en el Consorci Aeronàutic Europeu) obrirà a les seves fàbriques d'Espanya.

La firma, amb seu social a Sabadell (Barcelona) i centre logístic a Sentmenat (Barcelona) durà a terme la instal·lació de l'equipament infantil al llarg dels propers mesos, amb l'objectiu que estiguin plenament operatives abans de final d'any.

Airbus disposa en l'actualitat de guarderies per als fills dels seus treballadors en diferents fàbriques europees, però fins ara no havia desenvolupat aquesta iniciativa en les instal·lacions que té al nostre país.

Les set escoles bressol s'habilitaran a les dependències que Airbus té a Espanya (4 a Andalusia, 2 a Madrid i 1 Toledo). Totes elles estaran equipades amb els últims productes fabricats i comercialitzats per aquesta empresa (mobiliari, jocs didàctics, equipament escolar, ...).

El director general d'Hermex Ibérica SA, Francisco Contreras, ha manifestat la seva satisfacció per la confiança que Airbus ha dipositat en la seva empresa i avala, segons ha indicat "la favorable trajectòria que hem mantingut des que vam iniciar les nostres activitats professionals, ara fa 25 anys" .
 

Líder en el sector

Hermex Ibérica SA, amb una plantilla integrada per 23 persones, disposa també de delegacions a Madrid, Sevilla i Valladolid.

Al costat de les centres d'educació infantil (0-6 anys), l'empresa també es dedica a la fabricació i comercialització de mobiliari i material didàctic per a escoles, conservatoris, escoles de música, biblioteques, ludoteques, hospitals ...

Anualment realitza més de 200 equipaments d'aquestes característiques, dels quals el 22% es duen a terme a Catalunya i la resta en diferents comunitats autònomes repartides per tota la geografia nacional.

Amb una cartera de més de 28.000 clients, Hermex Ibèrica, que enguany celebra el seu vintè cinquè aniversari, és líder en el seu sector.

Entre alguns dels projectes més importants que ha executat destaquen l'equipament de les escoles infantils del Ministeri de Defensa, la Guàrdia Reial o la Ciutat Financera del Banco Santander, entre d'altres. També va dur a terme l'equipament d'una escola infantil a Algèria amb capacitat per a 300 nens.


Projecció internacional

Després de la seva plena consolidació en el mercat interior, Hermex Ibèrica SA, els productes estan certificats segons la norma CE i amb el certificat de conformitat a les normes ISO 14001 i ISO 9001, té intenció de desenvolupar al llarg dels propers anys un ambiciós Pla d'Expansió Internacional.

La firma ha aprovat recentment les línies mestres d'aquest Pla Estratègic que, en una primera fase, es concentrarà en els mercats d'Orient Mitjà, Nord d'Àfrica i Centre Amèrica.

De fet, l'empresa treballa des de fa temps amb l'objectiu d'internacionalitzar la seva activitat i en aquest sentit ha dut a terme diferents estudis i prospeccions sobre aquells mercats on hi ha més oportunitats de negoci.

En aquest sentit, durant enguany van participar amb un estand propi en fira de l'educació a Dubai (Gess 2013).

Segons Francisco Contreras "creiem que ha arribat el moment d'ampliar els nostres horitzons comercials i desenvolupar una activitat internacional que ens permetrà continuar amb el nostre desenvolupament i expansió empresarial".
 

Escrit per Redacció

 


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top