Les destinacions turístiques intel·ligents a debat en una jornada de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona va organitzar recentment una jornada sobre les destinacions turístiques intel·ligents. En el marc d'aquesta jornada es va presentar l’estudi sobre destinacions turístiques intel·ligents a la demarcació de Barcelona fruit d’un conveni entre la Diputació de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

La conferència principal va ser “Destinacions intel·ligents: nou concepte de gestió turística“ a càrrec del Sr. Josep Ivars, professor del Departament d’Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d’Alacant y coordinador del grup d’investigació, planificació i gestió sostenible del Turisme de la Universitat d’Alacant.

Francesc González, professor dels Estudis d'Economia i Empresa (UOC), va presentar els resultats de l’estudi "Destinacions intel·ligents a la demarcació de Barcelona".

Tot seguit es varen fer unes exposicions a nivell estratègic i tecnològic de les  destinacions intel·ligents, a càrrec de Carlos Romero, Director de Investigación, Desarrollo e Innovación Turística SEGITTUR, i de Aurkene Alzua de la Universitat de Deusto (Donostia) respectivament.

Finalment, i sota la moderació del Sr. Damià Serrano, coordinador de l’OTB - Observatori del Turisme a Barcelona: ciutat i regió, es van explicar experiències locals en la gestió intel·ligent de les destinacions. Aquestes presentacions van anar a càrrec del Sr. Ferran Muñoz (Ajuntament de Calella); el Sr. Albert Marin (Ajuntament de Terrassa); el Sr. Josep Altayó (ARSA, Patronat Montserrat) i el Sr. Augusto Ramos (Sismotur) que va explicar dues de les destinacions intel·ligents de Catalunya que estan actualment connectades amb la plataforma Inventrip: Santa Susanna i Vilafranca del Penedès. 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top