Les firmes espanyoles irrompen amb més força que mai a “Expobioenergía”

Les firmes espanyoles irrompen amb més força que mai en aquesta 7 ª edició de la fira. La suspensió de les primes a les noves inversions en renovables per generació elèctrica i el constant augment del cost de les importacions dels combustibles fòssils (gasoil i gas) estan potenciant les aplicacions per a usos tèrmics de la biomassa al nostre país. La calor i la climatització obren noves expectatives per les empreses del sector d'origen nacional, que han vist impulsada la seva activitat en els últims mesos. De fet, és essencialment a les aplicacions tèrmiques on es veuen ara interessants oportunitats de negoci. Per això la biomassa per a fins tèrmics (ACS i climatització) creix a bon ritme. La biomassa per a generació de calor ha funcionat sempre sense primes, de manera que ara aconsegueix eludir els perjudicials efectes de la moratòria a les renovables.

Fabricants de calderes, pellets i d'equips transformadors mostrar els avantatges de la bioenergia en aquesta fira.

L'empresa catalana Transgrúas va ser una de les que va aclaparar major expectació amb una exposició de maquinària per a biomassa de Pezzolato. A la zona exterior els visitants van poder observar demostracions contínues de màquines en funcionament estellant troncs de diferents tipus de fusta.

Per a l'ocasió es van mostrar dues estelladores de tambor: una de grans dimensions, capaç de trencar troncs amb un diàmetre de fins a 1 m., Una altra de tambor de dimensions mitjana / petita, amb capacitat per a estellar troncs de 40 cm. de diàmetre. També es van exposar dues màquines d’estellar llenya amb el seu paletitzador automàtic.


Rècord de visitants a “Expobioenergía”

“Expobioenergía” va tancar la setmana passada amb rècord de visitants, més de 15.000 professionals, i acords comercials.

La fira va comptar amb 385 empreses i marques expositores i representants de 18 països en 16.000 m2 d'exposició.


Solucions reals per rebaixar la despesa energètica

La bioenergia ofereix interessants solucions que permeten rebaixar la despesa corrent de la factura energètica municipal, a més de generar ocupació local de manera duradora. En concret, l'ús la biomassa contribueix, no només a l'estalvi energètic ia la protecció del medi ambient, sinó també a millorar la qualitat de vida dels ciutadans a través de la creació de llocs de treball estable. Per això, les jornades “BIOMUN”, bioenergia per a municipis, i el congrés “CONECTA Bioenergía”, dirigit als grans consumidors d'energia tèrmica i elèctrica, han estat uns dels plats forts de “Expobioenergía 2012”.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top