Les millors innovacions socials es troben aquests dies a Barcelona

Durant tres sessions diferents s'exposaran programes socials de suport a famílies monoparentals i propostes per millorar l'ocupació juvenil i la inserció laboral de persones amb discapacitat.
 
L'Ajuntament de Barcelona ha organitzat tres jornades en les quals experts internacionals d'arreu del món explicaran les seves propostes i programes per abordar els reptes socials de Barcelona. Concretament, s'han organitzat tres jornades: dimarts dia 19 de març, el 22 d'abril i el 14 de maig.

A cadascun dels fòrums es tractarà un tema concret: com millorar l'ocupació juvenil, com donar suport a les famílies monoparentals i com fomentar la inserció laboral de les persones amb discapacitat. De les 302 solucions que es van proposar, se n'han seleccionat 4 per cada temàtica. S'han escollit aquelles propostes diferents que responien a criteris de sostenibilitat, que haguessin funcionat en el lloc on s'han implantat i que es poguessin desenvolupar a Barcelona.
El primer dia, el dia 19, s'exposaran experiències exitoses sobre com millorar l'ocupació juvenil, una de les preocupacions del consistori. Durant la jornada, un grup d'innovadors explicarà 4 projectes concrets, com per exemple una federació que finança projectes de gent jove o un programa de formació que combina l'estudi amb la creació i desenvolupament de negocis per part dels alumnes.

L'aposta del govern és generar coneixement perquè els emprenedors de la ciutat puguin escollir les iniciatives innovadores més eficients i les puguin aplicar per donar resposta a problemes socials que es donen a la ciutat.
Aquests fòrums sorgeixen a iniciativa de l'àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports després d'una trobada sobre innovació social que es va fer a Irlanda. Aquest serà el primer cop que una jornada així se celebra a Barcelona

 
Font: Ajuntament de Barcelona


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top