Les obres de l’escola bressol del parc de la Remunta de l’Hospitalet començaran en els propers mesos

El parc de la Remunta acollirà la nova seu de l’escola bressol Patufet, situada actualment al carrer del Príncep de Bergara. L’empresa Copisa, amb un import de més de 731.700 euros, ha estat l’adjudicatària del projecte d’obres d’un dels edificis destinats a equipaments del nou parc de la Remunta. Així ho va anunciar el Consell del Consorci per a la Reforma de la Granvia, encarregat del projecte, en la reunió que va tenir lloc ahir al vespre. El projecte té un termini d’execució de 9 mesos a partir de l’inici de l’obra. L’edifici que s’adequa, situat dins l’actual parc de la Remunta, consta bàsicament de planta baixa, en el cos central de la qual s’alça també un pis, en una parcel·la de 1.350 metres quadrats.
 
El novembre de 2010, el Consorci per a la Reforma de la Granvia, del qual formen part l’Ajuntament de L’H i la Generalitat de Catalunya, va convocar un concurs públic per al contracte de la redacció del projecte per a l’adequació d’un edifici de l’antiga caserna de la Remunta com a futura escola bressol. L’abril del 2013, BAAS Jordi Badia SLP va resultar adjudicatari per redactar el projecte.
 
La nova escola bressol acollirà els nens i les nenes de l’edifici de l’actual escola bressol Patufet, tindrà 697 metres quadrats, comptant els porxos, i disposarà de dos patis exteriors amb 559 metres quadrats de superfície en total.
 
L’equipament disposarà de 4 espais docents: tres sales d’infants, una per a cada edat de 0 a 3 anys, i una sala d’usos múltiples, amb un total de sostre per a usos docents de 293,48 m2. Els espais de serveis tindran una cuina, un rebost, un magatzem i altres espais per a instal·lacions. Finalment, hi haurà zones de serveis administratius per a la direcció i els educadors.
 
Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de reforma del sector de l’antiga caserna de la Remunta, que es du a terme en tres fases. El passat mes d’abril va finalitzar la primera fase d’urbanització de la Remunta, amb l’adequació d’un nou parc d’uns 15.000 m2, amb jardins, jocs infantils i aparells d’exercici físic, i amb la preservació d’elements del Canal de la Infanta i part de l’antic arbrat existent, complementat amb noves espècies. L’octubre del 2013 es van adjudicar les obres d’una segona fase que començarà pròximament.


Font: Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top