Les obres del futur Espai Jove de Malgrat de Mar estaran enllestides a l'octubre

Les obres per convertir el Centre Cívic de la Immaculada en l'Espai Jove de Malgrat de Mar van a bon ritme. La previsió és que estiguin enllestides durant el pròxim mes d'octubre, i que pugui entrar en servei abans de final d'any. Paral·lelament, la Regidoria de Joventut engega un procés participatiu per elaborar un Pla de Dinamització d'aquest nou equipament per a joves. 

Les obres per adaptar els espais de l'antic Centre Cívic de La Immaculada com a Espai Jove les porta a terme l'empresa Assistacasa SL i costen uns 204.231,13 euros. La idea és que l'equipament disposi d'espais diàfans, amb molta llum i ben ventilats. 

El futur Espai Jove inclourà un punt d’informació i assessorament juvenil, sala polivalent, aula d'estudis i orientació personalitzada, sala d'oci, sala d'assaig i una zona exterior.

El pla d'usos per a la creació d'un espai jove al municipi aposta destinar bona part dels espais de l’antic Centre Cívic de la Immaculada a equipament juvenil. L’Ajuntament va sol·licitar ajuda tècnica a la Diputació a través del Catàleg de Serveis 2020 per poder donar resposta a les necessitats que tenen els i les joves de Malgrat de disposar d’un equipament jove de referència. 

El pla d’usos aposta per convertir bona part de l’antic Centre Cívic de la Immaculada en un equipament jove, que conviurà amb algunes entitats que actualment fan ús d’aquest espai. Aquest Espai Jove té voluntat de ser un espai referencial per al jovent de Malgrat de Mar, que pugui ser un espai de trobada i relació per als joves, i oferint activitats que donin resposta a les seves demandes juvenils. També vol ser un espai facilitador d’iniciatives joves.
 


 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top