Les platges de Barcelona confien en Novatilu

Novatilu s'ha adjudicat la senyalització de les platges de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El projecte defineix un nou sistema de senyalització adaptant-la a la nova imatge de la Xarxa de Parcs Metropolitans de l’AMB. El contracte de senyalització per a l'any 2017 comprèn la instal•lació de 204 panells de senyalització informativa general, 8 unitats direccionals, 40 unitats d'advertència i 52 unitats de senyals de bandera que permetran al visitant tenir una informació el més completa i fiable sobre la platja.

Les 41 platges metropolitanes s'estenen al llarg dels 42km del litoral de Barcelona, amb aproximadament dos milions i mig de m² de superfície, i es constitueixen en un dels espais públics més utilitzats, amb 8,5 milions d'usuaris l'any. Aquesta nova senyalització contindrà la més completa informació detallada amb icones clars i precisos sobre les condicions de la platja, serveis que es presten en les mateixes, així com altres dades de condicions ambientals.

Barcelona, Badalona, Gavà, Castelldefels, Sant Adrià de Besòs, el Prat de Llobregat, Montgat i Viladecans ja confien amb Novatilu.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top