Les UTA de DECACLIMA obtenen l'acreditació de laboratori independent TÜV NORD

DECACLIMA ofereix per a la tranquil·litat dels seus clients garantia de qualitat i efectivitat gràcies als assajos i certificacions dels seus equips provats en laboratoris independents rebuts recentment.


Unitats amb altes característiques mecàniques assajades segons DIN EN 1886: 2009.

Les unitats de tractament d'aire GC RANGE han superat les proves més exigents obtenint resultats excel·lents (segons estàndard DIN EN 1886: 2009) sota l'acreditació de laboratori independent TÜV NORD (Test Report No .: TR-KKL-2021-062).

Els assajos certifiquen altes característiques mecàniques als seus equips amb una Transmitància tèrmica T2 i Pont tèrmic TB2. Els resultats obtinguts confirmen una màxima resistència mecànica, mínima fuga d'aire per derivació a través del filtre i mínima transferència de calor a l'estructura.


Unitats purificadores d'aire amb efectivitat certificada

A més, les unitats purificadores d'aire han rebut el certificat d'efectivitat antivírica (de el 100% en 10 minuts) i davant de bacteris i fongs (en 20 minuts), sense emissió d'ozó. Les proves han estat realitzades amb mengovirus, microorganisme de la mateixa família que la SARS-CoV-2.

Per a més informació sobre els equips certificats http://ow.ly/55Md50G8JVi


Empresa especialista

Amb un ampli catàleg en solucions per a climatització i qualitat d'aire interior és especialista en UTA, solucions personalitzades i d'alts requeriments tècnics.

DECACLIMA, empresa pertanyent a el grup SODECA, està especialitzada en el disseny i fabricació de solucions i equips a mida. Equips d'alt nivell per a aplicacions crítiques complint les més elevades exigències amb una clara orientació a client aportant valor, innovació i eficiència a cadascun dels dissenys i equips.


Equips d'alt nivell
Dissenyen i fabriquen equips d'alt nivell per a aplicacions crítiques on s'integren requeriments específics de filtració incloent HEPA en el mateix equip, control de cabal constant, controls de temperatura d'impulsió o retorn, humitat i construccions en acer inoxidable ASI 314/316 i totalment compatibles amb solucions de VRF de mercat.


Solucions plug & play

DECACLIMA destaca pels seus equips i solucions de climatització, tractament i purificació d'aire, els quals es caracteritzen per la seva fàcil instal·lació a l'comptar amb el cablejat i electrònica incorporada, pensat perquè el client heu de connectar. A més, disposa de controladors electrònics per a la gestió de la unitat totalment integrats, sistema PLUG & PLAY.

A la pàgina web oficial de DECACLIMA (https://www.decaclima.com) es pot consultar des de la fitxa dels diferents productes, el catàleg general, així com els catàlegs més especialitzats d'equips per a aplicacions i processos industrials (industrial) o els catàlegs d'equips per a aplicacions comercials i sector terciari (confort), entre d'altres.


Per a més informació, contactar a través de correu electrònic a media@sodeca.com

També podeu descarregar-vos el catàleg de productes https://www.decaclima.com/documents/DECACLIMA_CT01_CATALOGO_GENERAL_2020_ES.pdf o visitar la pàgina web https://www.decaclima.com 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top