L'Escala millora la senyalització viària i la connectivitat interna

L'Ajuntament de l'Escala va decidir destinar els primers diners procedents del superàvit del 2011 a tres petites inversions que reverteixen en la millora urbana. Es destinaran 90.642 euros a un pla de senyalització viària, a una centraleta telefònica que millori la connectivitat interna entre edificis municipals i a manteniment de la xarxa de televisió. El pla de millora viària s'emportarà 37.600 euros. La millora de la connectivitat interna reclama una inversió de 46.000 euros.

L'alcalde, Estanis Puig, va advertir que no es tractava d'una “simple centraleta telefònica”, sinó que és un sistema d'interconnexió que, entre altres coses, hauria d'ajudar a la implementació de l'administració virtual. El pla de senyalització actuarà en zones com ara el Camp dels Pilans o el Puig Sec - Clota i part de Montgó. El primer pas va començar ahir amb el repintat de tot el carril bici del passeig, que havia quedat afectat per les obres de pavimentació.
 

Font: El Punt Avui

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top