L’Heura CET obté les màximes certificacions en sostenibilitat, qualitat i seguretat

El Centre Especial de Treball (CET) l’Heura ja fa temps de treballa des del compromís amb la sostenibilitat. Això els ha portat a obtenir la certificació en la norma ISO 14001 sobre Medi Ambient i la ISO 50001 sobre Eficiència Energètica, ambduess desenvolupades per la Organització Internacional de Normalització (ISO).

La norma ISO 50001 és una normativa internacional sobre el Sistema de Gestió d’Eficiència Energètica, que evalúa la gestió, l’optimizació i l’aprofitament que es fa a través de l’energia. I la norma ISO 14001 fa referència al Sistema de Gestió Ambiental  i la seva certificació demostra el compromís assumit amb la protecció del Medio Ambient a través de la gestió dels indicadors medi ambientals
A Heura també han recertificat el sistema de qualitat ISO 9001, un estàndard internacional sobre la Gestió de la Qualitat que reconeix la qualitat dels serveis i recull les millors pràctiques per a la seva aplicació. A més, també han estat certificats amb la norma ISO 45001 sobre Prevenció de ricos laborals, que garanteix que s’acompleixin tots els requeriments per assegurar la seguretat i la salut de tots els seus treballadors en les activitats que desenvolupen en el seu dia a dia.  

Per Lluis Palenzuela, Director General de l’Heura CET, “sols tenim un planeta, i no hi ha pla B, així que des de les organitzacions ens hi hem d’implicar. A banda de tenir cura a nivell de sostenibilitat tenim una sensibilitat especial cap a les persones, per això també treballem la qualitat dels serveis, complint la norma ISO 9001, i la ISO  45001 sobre la Prevenció de Riscos Laborals”.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top