L’Hospitalet de Llobregat fa una Campanya de renovació de l’arbrat viari

Aquest estiu s’estan fent treballs de renovació de l’arbrat viari, que s’estendran a tots els districtes fins a final d’any. Les tasques que es duran a terme són de renovació, substitució, nova plantació i retirada d’exemplars, en aplicació del Pla de gestió de l’arbrat i del Pla director del verd urbà, l’objectiu dels quals són la millora, la qualitat i l’increment dels arbres de la ciutat.

Part d’aquestes accions es fan conjuntament amb la campanya de pavimentació per a la millora de l’accessibilitat, que s’està duent a terme aquest any a una setantena de carrers, amb renovació de voreres i treballs d’asfaltatge. En aquestes actuacions, els arbres es retiren per fer-ne la pavimentació i, en la majoria de casos, s’obren nous escocells on es plantaran noves espècies entre els mesos de novembre i desembre.

En altres carrers, de voreres de menys de 2,5 o 3 metres, amb arbres de port gran d’espècies poc adequades a l’espai, que incompleixen els requeriments de la normativa d’accessibilitat i impossibiliten l’enllumenat del carrer a causa de les seves capçades, es preveu la retirada d’arbrat i l’anul·lació dels escocells. En aquests casos, es plantarà només en aquelles ubicacions on sigui possible per un eixamplament de la vorera o una cantonada, si no hi ha serveis soterrats. La majoria d’aquestes actuacions coincideixen amb demandes veïnals per les molèsties que els ocasionen aquest tipus d’arbres.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top