L’Hospitalet i Philips signen un conveni de col·laboració en el marc de les smarts cities

L’Ajuntament de L’Hospitalet i l’empresa Philips Lighting han signat  un conveni per desenvolupar el concepte smart city dins del procés de transformació que està duent a terme el municipi. En el marc de la celebració de l’Smart City Expo World Congress Barcelona, l’alcaldessa, Núria Marín, i el president i director general de Philips Lighting Spain & Portugal, Josep M. Martínez, han presentat aquest conveni.

Núria Marín ha explicat que “aquest acord ens ajudarà a planificar i gestionar els recursos amb major eficiència i qualitat, ja que les noves solucions en enllumenat públic suposen un estalvi energètic i redueixen costos i emissions de CO2”. “En els últims anys, L’Hospitalet ha subscrit diferents convenis amb empreses i universitats amb la voluntat de col•laborar amb altres agents per implantar solucions innovadores que potenciïn un urbanisme sostenible i una millora mediambiental”, ha conclòs l’alcaldessa.

“Aquest conveni suposa un aprofitament de les sinergies entre l’Ajuntament i Philips Lighting per al desenvolupament de serveis i solucions innovadores per a la ciutat de L’Hospitalet i per als seus ciutadans”, afegeix Josep M. Martínez. “A través de la innovació en el camp de la il•luminació connectada podem reforçar l’estratègia de L’Hospitalet en l’àmbit de les smart cities abordant el triple component tecnològic, mediambiental i humà”.
 

Innovació per a la smart city del futur

La innovació aplicada a les smart cities permet implantar solucions que potencien l’urbanisme sostenible i una gestió més eficient dels serveis, assegurant la col•laboració amb tots els agents, públics i privats, amb l’objectiu de millorar el medi ambient, la qualitat de vida i el benestar de les persones.

En aquesta línia, l’acord firmat avui pretén vincular la ciutat amb els seus ciutadans a través de la il•luminació connectada, impulsar el desenvolupament de projectes lluminosos que mantinguin la ciutat viva i com a referent d’il·luminació a nivell mundial i millorar l’estalvi, l’eficiència energètica i la sostenibilitat de l’enllumenat públic en l’àmbit municipal.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top