L’ITeC acull dues jornades per comentar l’informe Euroconstruct

L’ITeC acull dues jornades per comentar l’informe Euroconstruct. Aquest informe torna a replantejar-se què cal esperar del sector durant el període 2024-26, i en aquesta sessió es presentaran quins són els escenaris que planteja, tant a escala Europa com a escala Espanya.

El 2023 va ser un any de retrocés per al sector construcció a Europa: dels dinou països que formen part d’Euroconstruct, tretze van patir caigudes de producció. No sembla que sigui l’avantsala d’una recessió prolongada, però abans de sortir de la zona de perill caldrà sobreviure a un 2024 complicat, amb probabilitats de més baixades.

Espanya va ser un dels països que va salvar d’aquesta onada negativa del 2023, però no hi ha garanties de que pugui continuar sent una excepció. Cal recordar que, en altres ocasions, el cicle contractiu europeu simplement ens ha arribat més tard que als nostres veïns.

En aquesta ocasió, la seu de l’ITeC acollirà dues jornades: una serà en català; l'altra, en castellà, en col·laboració amb AMEC ASCON i podrà seguir-se també en streaming (s'enviarà l'enllaç el dia abans de la sessió).
Tria l'esdeveniment que vulguis i fes clic sobre el botó blau corresponent per inscriure't.

*A la inscripció del dimarts pots escollir entre presencial o streaming.

Sessió en català
Dilluns, 17 de juny de 2024
A les 16:30 h, a l'ITeC
Amb Francisco Diéguez i Josep Ramon Fontana
Presencial
Presentació Informe Euroconstruct Estiu 2024 (office.com)

Sessió en castellà
Dimarts, 18 de juny de 2024
A les 11:30 h, a l'ITeC
En col·laboració amb AMEC ASCON
Presencial i streaming
Presentación Informe Euroconstruct Verano 2024  (office.com)

Programa d’aquest dia:
•    11:30h: Benvinguda del president d’AMEC ASCON, Miquel París
•    11:35h: Presentació serveis i activitats AMEC ASCON 2023-2024 pel responsable del sector, Albert Mira
•    11:45h: Benvinguda del Director General de l’ITeC, Francisco Diéguez
•    11:50h: Presentació de l’informe EUROCONSTRUCT: sumari juny de 2024 pel Cap del Departament de Mercats de l’ITeC, Josep Ramon Fontana
•    12:50h: Torn de dubtes, preguntes i networking
•    13:30h: Càtering de clausura 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top