Llançament del programa de microlearning sobre qualitat de l'aire interior de SODECA IAQ a partir del 20 de maig

SODECA IAQ, la divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior de SODECA, inicia un programa mensual de microlearning sobre qualitat de l'aire interior. Una formació on-line dirigida a tots els sectors interessats en conèixer millor els paràmetres que intervenen en el correcte tractament de l'aire en espais tancats.
Sessions de mitja hora, on es tractaran conceptes que influeixen en el confort, benestar i salut de les persones, així com també la normativa que afecta els edificis, com el RITE.

SODECA IAQ oferirà 4 sessions de microlearning a càrrec de Carlos Martínez, especialista tècnic en qualitat de l'aire interior, que presentarà els elements que són imprescindibles per aconseguir un ambient segur, confortable i lliure de patògens.

També es respondrà a dubtes habituals del sector com;

La normativa vigent a Espanya és suficient per tenir ambients segurs?

Per què és important controlar el nivell de CO2 en els espais interiors?

Només cal obrir la finestra per tenir una bona qualitat de l'aire en espais interiors?


La primera sessió de microlearning serà el 20 de maig a les 16.30h (GMT + 2): "Qualitat de l'aire més enllà de la pandèmia". El programa s'allargarà fins a finals de juliol.


1. Qualitat de l'Aire Interior més enllà de la pandèmia. (20 MAIG)
https://attendee.gotowebinar.com/register/1292398268031912976

2. Tractament de l'aire interior: alguna cosa més que ventilació. (17 JUNY)
https://attendee.gotowebinar.com/register/9087400246802426379

3. Solucions la millora de la qualitat de l'Aire Interior (I). (1 JULIOL)
https://attendee.gotowebinar.com/register/8529200183613452811

4. Solucions la millora de la qualitat de l'Aire Interior (II). (29 JULIOL)
https://attendee.gotowebinar.com/register/7614322946420357643PER QUÈ UN PROGRAMA DE MICROLEARNING?

SODECA IAQ ofereix un programa sobre la qualitat de l'aire interior intensiu i per a tots els sectors. Els microlearnings, pel seu format i durada, permeten conèixer en mitja hora aspectes clau per garantir el correcte tractament de l'aire en espais tancats. Una formació concentrada i específica a càrrec de Carlos Martínez, tècnic especialista sobre la matèria de SODECA IAQ, la divisió especialitzada en qualitat de l'aire interior de SODECA.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top