Llum verda del ple al procés per construir habitatge públic als terrenys de la benzinera de l’av. Rius i Taulet

L’Ajuntament de Sant Cugat té la voluntat d’adquirir aquests terrenys per construir-hi una quarantena d’habitatges de lloguer protegit per a la gent gran, un aparcament públic i locals comercials.

El ple municipal celebrat ahir va ratificar –amb els vots a favor de CiU i les abstencions de la resta de grups municipals- l’acord de la Junta de Govern Local en què s’iniciava l’expedient per expropiar els terrenys de la benzinera situada a l’avinguda Rius i Taulet.

Es tracta d’un tràmit administratiu que la llei d’urbanisme obliga a efectuar en cas que es vulgui adquirir sòl urbà d’equipament, com és en aquest cas. L’objectiu d’aquest tràmit és fer una declaració pública dels béns i els drets de la parcel·la en qüestió.

En aquests sentit, la voluntat de l’Ajuntament no és adquirir aquests terrenys a través d’una expropiació forçosa, sinó per mutu acord amb els propietaris. Per aquest motiu el consistori ja ha encetat converses amb els propietaris per tal d’arribar a un acord pactat. 

En aquests terrenys l’Ajuntament vol construir una promoció pública amb una quarantena d’habitatges de lloguer protegit destinats a la gent gran. El projecte també inclou la construcció d’un aparcament públic i de locals comercials. Aquesta operació s’inclou en el procés de modificació de Pla General Metropolità a l’àmbit de can Busquets i altes del municipi.  
 

Font: Ajuntament de Sant Cugat

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top